Megrendel

A táblázatban feltüntetett árak csak tájékoztató jellegűek, az árak az egyes szolgáltatók, vérvételi helyek saját hatáskörben eltérhetnek. Kérjük, adja meg adatait és kollégáink hamarosan felkeresik Önt! A pontos árakról érdeklődjön az Ön által kiválasztott vérvételi helyet működtető egészségügyi szolgáltatónál.

Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy a FOX-ételintolerancia teszthez, illetve az IgG vizsgálatokhoz már a Speedmedical pontokon illetve a Budai Allergiaközpontban is igényelhető a vérvétel.

Alex

295 allergént, extraktumokat és molekuláris komponenseket egyaránt vizsgáló, átfogó nanotechnológiás multiplex allergiateszt; hazai laborban történik a vérminta kiértékelése, így rövid idő alatt nyújtja a maximumot; amikor nem tisztázott, hogy mi áll a panaszok hátterében (élelmiszer, pollen, rovar vagy egyéb); igény esetén szakorvosi szöveges véleményezéssel.

79.900 Ft-
IgE - allergia vizsgálatok

Belégzés útján a szervezettel leggyakrabban kapcsolatba kerülő növényi, állati és egyéb eredetű allergének kivonatainak vizsgálata. (pl. nyír, mogyoró, latex, poratka, gombák stb.)

16.900 Ft-

Légúti panaszokat okozó növényi eredetű allergéneket(pl. parlagfű, nyírfa, fekete üröm) – extraktumokat és molekuláris komponenseket - vizsgál.

49.900 Ft-

Élelmiszer útján a leggyakrabban a szervezetbe kerülő allergéneket vizsgálja, legyen az bármilyen eredetű (pl. paradicsom, rák, hagyma).

16.900 Ft-

Növényi és állati eredetű extraktumokat vizsgáló allergiateszt; széles spektrumban vizsgálja a kivonatokat (pl. kecsketej, zeller, szója); ha ételeredetű allergiára gyanakszunk, egy jó támpontot nyújthat.

59.900 Ft-

Egy szűkített gyermek panel, amely pusztán 16 vegyes eredetű allergént vizsgál (pl. házi poratka, földimogyoró, parlagfű), de célirányos vizsgálatnál eredményes lehet.

15.900 Ft-

Belégzés útján a szervezetbe kerülő állati eredetű allergéneket vizsgál, kivonatokat és molekuláris komponenseket egyaránt (pl. halak, tyúktojás, marhahús stb.)

49.900 Ft-

Vegán (növényi) étkezést követők számára hasznos élelmiszer allergia vizsgálat. Többek között gyümölcsök, zöldségek, olajos magvak, szója allergén kivonati és molekuláris allergénjei találhatóak benne.

59.900 Ft-

Vegetariánusok számára hasznos ételallergia vizsgálat; növényből és a hús kivételével állati eredetű alapanyagokból bevihető 118, extraktumokat és molekulákat is tartalmazó, allergén vizsgálata (pl. magvak, gabonák, tojás, tej stb.).

69.900 Ft-

Minden élelmiszer allergént (extraktum és molekuláris komponens) vizsgál, mely az Alex Multiplex allergia tesztben szerepel. Amennyiben valószínűleg élelmiszer okozza allergiáját, ideális választás. Komplex vizsgálat, mely az étel-étel keresztallergiát is feltérképezi.

69.900 Ft-

Belégzés útján a szervezetbe kerülő állati eredetű allergének(extraktum és molekuláris komponens) vizsgálata. (pl. poratka, kutyaszőr, macskaszőr stb.)

49.900 Ft-

Belégzés útján a szervezetbe kerülő különböző eredetű allergének(extraktumok és molekuláris komponens) vizsgálata. (pl. fekete üröm, parlagfű, tengerimalac stb. )

49.900 Ft-

Ideális allergia vizsgálat, ha allergiás panaszai mögött valószínűleg egy beltéri allergén áll, mint a poratka, házi kedvencek (kutya, macska, tengerimalac) szőre, vagy éppen valamilyen beltéri gomba.

49.900 Ft-

Minden légúti allergént (extraktum és molekuláris komponens) vizsgál (pl. poratka , parlagfű, háziállat stb.), mely az Alex Multiplex allergia tesztben szerepel. Amennyiben a légúti allergia gyanúja merül fel, ideális választás.

59.900 Ft-

Gyermekek esetében jellemzően 6 élelmiszer áll az ételallergia háttérben: tej, tojás, búza, olajos magvak, tenger gyümölcsei, vagy szója. „Gyermek 6” allergia vizsgálattal ezen fő allergéneket (extraktumokat és molekuláris komponenseket) is kivizsgáltathatja 1 vérvételből. Ráadásul az olajos magok között kesudió, pisztácia, makadámdió is megtalálható.

59.900 Ft-

IgE gyermek inhalatív és nutritív panel Gyermekeknél belégzéssel és élelmiszerekkel bevihető allergének széles palettájának vizsgálata.(pl. magvak, poratka, tyúktojás, gombák stb.)

59.900 Ft-

Orális allergia szindrómáról(OAS) beszélünk, ha egy ismerten allergiás hajlamú egyénnél bizonyos zöldségek, gyümölcsök fogyasztása után csak helyi tünetek észlelhetők: a száj környéke kipirosodik, esetleg enyhén megdagad. Orális allergia szindrómát kiváltó 124 nutritív(élelmiszer eredetű), inhalatív(légúti) vagy egyéb eredetű allergén(extraktum és molekuláris komponens) vizsgálata. (pl. gyümölcsök, zöldségek, virágporok, latex stb.)

69.900 Ft-